Silikonska podloga za peko

Silikonska podloga za peko

Silikonska podloga za peko

Podloga za peko je kot nalašč za doseganje najboljših rezultatov pri peki piškotov, kruha, peciva ipd. Odlično bo služila tudi kot podlaga za ustvarjanje različnih dekoracij iz čokolade ali tičine mase. Zahvaljujoč mikroperforirani površini se toplota prenaša enakomerno, kar zagotavlja popolno peko. Uporablja se lahko tudi v mikrovalovni pečici ali zamrzovalniku in je primerna za ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 10.02. - ponedeljek 13.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

13,50 €
Podloga za peko je kot nalašč za doseganje najboljših rezultatov pri peki piškotov, kruha, peciva ipd. Odlično bo služila tudi kot podlaga za ustvarjanje različnih dekoracij iz čokolade ali tičine mase. Zahvaljujoč mikroperforirani površini se toplota prenaša enakomerno, kar zagotavlja popolno peko. Uporablja se lahko tudi v mikrovalovni pečici ali zamrzovalniku in je primerna za pranje v pomivalnem stroju. Podloga je narejena iz 100 % LFGB silikona. Dimenzije podloge so 40 cm x 30 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material silikon
Velikost 40 cm x 30 cm.
Dodaj mnenje za izdelek Silikonska podloga za peko
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Silikonska podloga za peko?