Brezkontaktni infrardeči termometer - Taylor Pro

Brezkontaktni infrardeči termometer - Taylor Pro

Brezkontaktni infrardeči termometer - Taylor Pro

Hiter in bolj higieničen način odčitavanja temperature hrane. Brezkontaktni infrardeči termometer Taylor Pro brez dotikanja prebere temperaturo hrane in kuhalne površine. Laserski kuhalni termometer uporablja infrardečo tehnologijo za merjenje temperatur in zmanjšuje tveganja navzkrižne kontaminacije hrane. Prav tako zmanjša tveganje za opekline. S termometrom boste natančno vedeli, kdaj so ponve, voki in rešetke dovolj segreti za praženje, cvrtje ali dušenje, ne da bi vam bilo treba približati roke. Infrardeči termometer za živila je idealen za recepte, kjer je temperatura ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 23.04. - sreda 24.04.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

98,90 €
Hiter in bolj higieničen način odčitavanja temperature hrane. Brezkontaktni infrardeči termometer Taylor Pro brez dotikanja prebere temperaturo hrane in kuhalne površine. Laserski kuhalni termometer uporablja infrardečo tehnologijo za merjenje temperatur in zmanjšuje tveganja navzkrižne kontaminacije hrane. Prav tako zmanjša tveganje za opekline. S termometrom boste natančno vedeli, kdaj so ponve, voki in rešetke dovolj segreti za praženje, cvrtje ali dušenje, ne da bi vam bilo treba približati roke. Infrardeči termometer za živila je idealen za recepte, kjer je temperatura ključna, kot so juhe, omake, sirupi, stopljena čokolada ali karamela. Stisnite sprožilec in takoj bo prikazal odčitek od -45 °C do 400 °C (-49 °F do 752 °F). Zasnovan v Chicagu. Blagovna znamka Taylor Pro je znana bo vrhunskih izdelkih visoke kvalitete, na katere prisegajo tudi najboljši kuharski mojstri. Velikost termometra je 10 cm x 4 cm x 15 cm. Napajanje - 2x AAA baterije (niso vključene). Čistiti z vlažno krpo.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Taylor Pro
Material plastika
Velikost 10 cm x 4 cm x 15 cm
Dodaj mnenje za izdelek Brezkontaktni infrardeči termometer - Taylor Pro
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Brezkontaktni infrardeči termometer - Taylor Pro?