Možnar - marmor

Možnar - marmor

Možnar - marmor

Ustvarjanje lastnih mešanic zelišč, začimb in prelivov je odličen način za izboljšanje vaših kulinaričnih sposobnosti. Kompakten in trpežen marmorni možnar vam bo omogočil, da strete in zdrobite različne sestavine. Marmor bo v bo vašo kuhinjo vnesel tradicionalen izgled, hkrati pa vam bo možnar pomagal ustvariti okusne domače jedi. Dimenzije možnarja so 12 cm x 12 cm. Primerno le ...
Na zalogi
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 26.07. - ponedeljek 29.07.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

31,50 €
Ustvarjanje lastnih mešanic zelišč, začimb in prelivov je odličen način za izboljšanje vaših kulinaričnih sposobnosti. Kompakten in trpežen marmorni možnar vam bo omogočil, da strete in zdrobite različne sestavine. Marmor bo v bo vašo kuhinjo vnesel tradicionalen izgled, hkrati pa vam bo možnar pomagal ustvariti okusne domače jedi. Dimenzije možnarja so 12 cm x 12 cm. Primerno le za ročno pranje.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Ibili
Material marmor
Velikost 12 cm x 12 cm
Dodaj mnenje za izdelek Možnar - marmor
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Možnar - marmor?