Pekač za torto MasterClass - 25 cm

Pekač za torto MasterClass - 25 cm

Pekač za torto MasterClass - 25 cm

MasterClass pekač za torto je idealen za peko vseh vrst tort. Izdelan je iz uteženega komercialnega jekla (1 mm), ima dvoji premaz proti prijemanju ter "easy release" dno, ki omogoča enostavno sprostitev. Pekač za torto je del nagrajene kolekcije MasterClass, ki zagotavlja dolga leta zadovoljnega kuhanja in pečenja, saj je premium kakovosti. Primerno za pomivalni stroj, hladilnik in ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: petek 10.02. - ponedeljek 13.02.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

Redna cena 17,50 € Special Price 11,60 €

MasterClass pekač za torto je idealen za peko vseh vrst tort. Izdelan je iz uteženega komercialnega jekla (1 mm), ima dvoji premaz proti prijemanju ter "easy release" dno, ki omogoča enostavno sprostitev. Pekač za torto je del nagrajene kolekcije MasterClass, ki zagotavlja dolga leta zadovoljnega kuhanja in pečenja, saj je premium kakovosti. Primerno za pomivalni stroj, hladilnik in zamrzovalnik.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Master Class
Material jeklo
Velikost 25 cm
Dodaj mnenje za izdelek Pekač za torto MasterClass - 25 cm
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Pekač za torto MasterClass - 25 cm?