MasterClass lonec 4 L - Lavander

MasterClass lonec 4 L - Lavander

MasterClass lonec 4 L - Lavander

Trpežen lonec iz MasterClass linije bo navdušil vse ljubitelje kuhanja, ki od svoje posode zahtevajo le najboljše. Narejen je iz litega aluminija, ki je lažji od litega železa, toda enako močan. Toplotna prevodnost aluminija omogoča enakomerno in hitro kuhanje hrane na kuhalni plošči in v pečici. Posoda iz litega aluminija je materialno stabilnejša, kot iz običajnega aluminija. Pri ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 4,20 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 18.06. - sreda 19.06.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

87,50 €
Trpežen lonec iz MasterClass linije bo navdušil vse ljubitelje kuhanja, ki od svoje posode zahtevajo le najboljše. Narejen je iz litega aluminija, ki je lažji od litega železa, toda enako močan. Toplotna prevodnost aluminija omogoča enakomerno in hitro kuhanje hrane na kuhalni plošči in v pečici. Posoda iz litega aluminija je materialno stabilnejša, kot iz običajnega aluminija. Pri blagovni znamki MasterClass vedno poskrbijo za razvoj vrhunskih izdelkov. Dvojen premaz bo poskrbel, da se hrana ne bo prijemala. Lonec je enostaven za čiščenje, saj boste že z rahlim potegom očistili ostanke hrane. Med uporabo se bo na loncu nabrala plast patine, ki bo z vsako uporabo izboljšala učinkovitost. Lonec je primeren za vse kuhalne površine, tudi za indukcijsko ploščo, lahko pa ga uporabljate tudi v pečici (do 200°C). Lonec se zelo segreje, tako da za prijemanje vedno uporabite zaščitne kuhinjske rokavice ali druge namenske pripomočke. Primerno tudi za pranje v pomivalnem stroju, toda za daljšo življenjsko dobo priporočamo ročno pranje ter plastične oziroma lesene kuhinjske pripomočke. Če iščete posodo, ki bo z vami dolga leta, potem vas MasterClass zagotovo ne bo razočaral.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Master Class
Material aluminij
Velikost 4 L, 24 cm x 24 cm x 19 cm
Dodaj mnenje za izdelek MasterClass lonec 4 L - Lavander
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o MasterClass lonec 4 L - Lavander?