Pekač za pito / quiche  s snemljivim dnom - 30 cm

Pekač za pito / quiche - 30 cm

Pekač za pito / quiche - 30 cm

Pripravite slastno pito, flan ali quiche. Luknje na pekaču omogočajo, da zrak prosto kroži, tako pa se ustvari popolna zlato-rjava skorja. Nič več razmočenega dna! Pekač za pito je del nagrajene kolekcije MasterClass, ki zagotavlja dolga leta zadovoljnega kuhanja in pečenja, saj je premium kakovosti. Pekač ima edinstven Quantum 2 premaz proti prijemanju, ki je odporen na obrabo in ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 09.08. - sreda 10.08.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

25,90 €
Pripravite slastno pito, flan ali quiche. Luknje na pekaču omogočajo, da zrak prosto kroži, tako pa se ustvari popolna zlato-rjava skorja. Nič več razmočenega dna! Pekač za pito je del nagrajene kolekcije MasterClass, ki zagotavlja dolga leta zadovoljnega kuhanja in pečenja, saj je premium kakovosti. Pekač ima edinstven Quantum 2 premaz proti prijemanju, ki je odporen na obrabo in praske. Brez PFOA, PTFE in BPA. Primerno za pomivalni stroj, hladilnik in zamrzovalnik. Dimenzije pekača so 30 cm x 3 cm.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Master Class
Material jeklo
Velikost 30 cm x 3 cm
Dodaj mnenje za izdelek Pekač za pito / quiche - 30 cm
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o Pekač za pito / quiche - 30 cm?