28-delni set za okraševanje sladic - Sweetly Does It

28-delni set za okraševanje sladic - Sweetly Does It

28-delni set za okraševanje sladic - Sweetly Does It

Ustvarite različne dekorativne učinke na vaših sladicah in dodajte piko na i svojemu ustvarjanju. Set vključuje 26 različnih nastavkov iz nerjavečega jekla, vrečko za večkratno uporabo in spojko za hitro in enostavno menjavo šob. Na voljo imate vse, kar potrebujete za popolno dekoracijo vaših sladic. Idealno darilo za vse nadobudne navdušence, ki radi ustvarjajo sladice. Nastavki ter ...
Zadnji kos
Dostava & Plačilo

Dostava

Poštnina 3,90 € / naročilo
Predvidena dostava: torek 27.09. - sreda 28.09.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s plačilno kartico Visa Plačilo s plačilno kartico Master Card

* Paket bo odpremljen z dostavno službo DPD. Takoj po odpremi boste prejeli avtomatizirano elektronsko sporočilo, kjer si lahko prilagodite dostavo po želji. Na dan dostave boste prejeli tudi SMS sporočilo z okvirno uro dostave paketa.

16,50 €
Ustvarite različne dekorativne učinke na vaših sladicah in dodajte piko na i svojemu ustvarjanju. Set vključuje 26 različnih nastavkov iz nerjavečega jekla, vrečko za večkratno uporabo in spojko za hitro in enostavno menjavo šob. Na voljo imate vse, kar potrebujete za popolno dekoracijo vaših sladic. Idealno darilo za vse nadobudne navdušence, ki radi ustvarjajo sladice. Nastavki ter spojka so primerni za pranje v pomivalnem stroju, vrečko pa je primerna le za ročne pranje.
Dodatne informacije
Blagovna znamka Sweetly Does It
Material nerjaveče jeklo
Velikost 28-delni set
Dodaj mnenje za izdelek 28-delni set za okraševanje sladic - Sweetly Does It
Imate vprašanje ali potrebujete več informacij o 28-delni set za okraševanje sladic - Sweetly Does It ?